“EYT sorununu biz çözeceğiz”

EYT Sorununa Noter Onaylı Çözüm   Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği (EYT) Kocaeli başkanı Zekeriya Akbulut ve yönetimi, Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras ve..

“EYT sorununu biz çözeceğiz”

EYT Sorununa Noter Onaylı Çözüm

 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği (EYT) Kocaeli başkanı Zekeriya Akbulut ve yönetimi, Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras ve yönetimini ziyaret etti. Yeniden Refah Partisi Kocaeli il binasında gerçekleşen ziyarette, 6 milyon EYT’ linin sorunu ve uçurumun kenarına gelen Türkiye ekonomisi konuşuldu.

Ziyarette söz alan Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği (EYT) Kocaeli başkanı Zekeriya Akbulut, diğer siyasi partilerin genel başkanlarıyla da görüştüklerini belirterek, son EYT’ li emekli olana kadar mücadelemiz devam edecek dedi. Akbulut, Yeniden Refah Partisi genel başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın, kendilerine EYT sorununa noter onayıyla çözüm getireceğini belirttiğini de ifade ederek, desteklerinden ötürü Erbakan’a teşekkürlerini iletti.

Bu Haksızlığa Son Vereceğiz

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği (EYT) Kocaeli başkanı Zekeriya Akbulut’tan sonra söz alan Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, parti programında EYT sorununa yer veren tek parti olduklarını belirterek, EYT’ li lere refah, Yeniden Refah ile gelecektir dedi. EYT sorununun Yeniden Refah iktidarında çözüleceğini belirten Aras, maç başladıktan sonra kural değiştirilmez, bu kul hakkına girmektir bu haksızlığa son vereceğiz dedi.

Adam Sözünden At Yularından Tutulur

6 milyon EYT’ linin sorununun yanı sıra; dar gelirli milyonlara nefes aldıracağımıza söz verdik diyen Aras, Yeniden Refah iktidarında emekli, memur ve işçilere yüzde 50 zam yapılacağını belirtti. 96 yılında yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir diyen Aras, diğer siyasi partilere atıfta bulunarak bu bir Erbakan sözüdür, adam sözünden at yularından tutulur. 5 holdinge verilen paralar bu milletin tüm dertlerini çözer dedi.

Sözlerine devam Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, tüm insanlığın kurtuluş reçetesi olan adil paylaşımda herkes emeğinin karşılığını alacak, buradan namus sözü veriyoruz, EYT sorununu biz çözeceğiz diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL