Fatih Erbakan’a Onursal Başkanlık Takdim Ettiler

Erbakan Adını Her Alanda Yaşatmak İstiyoruz. Er Bakan Gençlik Spor Kulübü Başkanı Şamil Ayyıldız ve sporcular 15.05.2022’de Yeniden Refah Partisi 2. Olağan Kongresi’ne katılım sağladı ve basın açıklamasında bulundu. Ayyıldız..

Fatih Erbakan’a Onursal Başkanlık Takdim Ettiler

Erbakan Adını Her Alanda Yaşatmak İstiyoruz.

Er Bakan Gençlik Spor Kulübü Başkanı Şamil Ayyıldız ve sporcular 15.05.2022’de Yeniden Refah Partisi 2. Olağan Kongresi’ne katılım sağladı ve basın açıklamasında bulundu. Ayyıldız yaptığı açıklamada, spor kulübünü hangi idealler ile kurduklarından bahsetti. Hedeflerini anlattı. Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan’ ın ismi ile kurulan kulübün hangi zorluklarla kurulduğunu anlattı. Çalışmalarına destek olan kişilere teşekkür etti.

Kulüp başkanı Şamil Ayyıldız’ ın basın açıklaması şu şekilde oldu:

“Er Bakan Gençlik Spor Kulübü olarak, 2021-2022 sezonunda 2’nci amatör liginde yerimizi aldık.

Değerli okurlarımız; Öncelikle bu basın açıklamasını neden yapma gereği duyduğumuzu satırlarımızdan anlayacaksınız!

ER: Yetenekli

BAKAN: İnsanlara bakan Gençlik ve Spor Kulübü kurmaktı hayalimiz…

Kıymetli takipçilerimiz;

İlk olarak takımımızın adını Er Bakan Gençlik ve Spor Kulübü yaparken amacımız;  gençlerimize hizmet etmek, onları doğru ve sağlıklı bir yola teşvik etmek, sporun amaç değil, araç olduğunu onlara aktarabilmek, ahlak ve maneviyatı ön planda tutarak Erbakan hocamızın ismini her yerde yaşatmaktı.  Ancak; Erbakan birtakım insanları o kadar rahatsız etti ki, sağdan soldan eleştiriler gelmeye başladı.  Bu eleştirilere rağmen biz asla vazgeçmedik. Takım ismi konusunda ilk başta hiç kimse bu durumu olumlu karşılamadı. İyi niyetli olanlar da vardı ancak art niyetli olanların sayısı daha fazlaydı. Bizi eleştirenlere cevap olarak felsefemiz şu oldu; bugün ülkemizde siyasetçilerin ismini almış olan birçok kulüp var. Menderes, Yavuz Selim, Sultan Fatih, Mustafa Paşa ve Halide Edip Adıvar isimleri bunun örneğidir.

Nihayetinde; ER Bakan ismini Türkiye Futbol Federasyonu’na tescilledik. Ve sonra Kocaeli Amatör Spor Kulübü Federasyonu’na gittik. Bu bağlamda; Federasyon Başkanı Murat Aydın başkanımıza ilgilerinden dolayı ayrı teşekkür ederim.

Amacımız; futbola nezaket getirmek,  kavga olunmaması felsefesidir. Kardeşlik çatısı altında kazanan herkes olacak mantığı ile yola çıktık. Bizim düşüncemizin mimarı olarak; Naim Süleyman oğlu gibi sporla çıktığı yola asıl amacının Bulgaristan Müslümanlarına karşı yapılmış olan baskı ve zulmün sporla dünyaya haykırarak söylenmesi örnek gösterilebilir.

Bu bağlamda sporcularımız ile beraber, 15 Mayıs 2022’de Kocaeli Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan 2. Olağan Kongre’ye katıldık. Kulübümüzün rozetini, formasını ve onursal başkanlığını kıymetli genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a takdim ettik ve kulübümüz ile hedeflerimiz hakkında kendisine detaylı bilgi verdik.

Genel Başkanımıza Kulübümüzün Onursal Başkanlığını Takdim Ettik…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL