Fatma Ablalarından güvenle oyun oynayabilecekleri park istediler

 Hürriyet Alikahya’da çalışmaları inceledi   İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi   İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Atatürk Mahallesi Mehmet Çavuş..

Fatma Ablalarından güvenle oyun oynayabilecekleri park istediler

 Hürriyet Alikahya’da çalışmaları inceledi

 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi

 

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Alikahya Atatürk Mahallesi Mehmet Çavuş Caddesi’nde asfalt yenilenmesi için çalışmalarına başladı. Ekiplerin çalışmalarını incelemek ve bilgi almak üzere bölgeyi ziyaret eden Başkan Hürriyet’i mahalleli karşıladı. Bölge halkının talep ve sorunlarını dinleyerek çözüme ulaşılması konusunda adımların atılacağını belirten Başkan Hürriyet, kendisini coşkuyla karşılayan çocukların isteklerini de geri çevirmedi.

ÇOCUKLARI DİNLEDİ

 

İzmit Belediyesi ilçe genelindeki yol bakım ve asfaltlama çalışmalarına yaz sezonunda hız vererek aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Alikahya Atatürk Mahallesi Mehmet Çavuş Caddesi’nde asfaltlama çalışmalarına başlayan İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini çalışmaların olduğu alanda ziyaret eden Başkan Hürriyet ve teknik ekibi süreç hakkında görevli personelden bilgi aldı. Alikahya’da Başkan Hürriyet’i ebeveynleri ile birlikte coşkuyla karşılayan çocuklar Fatma Ablalarına güvenle oyun oynayabilecekleri park isteklerini dile getirdiler. Çocukları kırmayarak her birini dinleyen Başkan Hürriyet, bölgeyi inceleyeceklerini ve uygun bir yer bulunduğu takdirde park isteklerini yerine getireceklerini ifade etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL