“Fedakar Öğretmenlerimizi Kutluyorum”

Şayir’ın öğretmenler günü mesajı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 24 Kasım öğretmeler günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı Başkan Şayir mesajında, “Öğretmenlerin, toplumların mimarı olduklarını belirterek. Toplumların kalkınmasında ve gelişmesinde en..

“Fedakar Öğretmenlerimizi Kutluyorum”

Şayir’ın öğretmenler günü mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 24 Kasım öğretmeler günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı

Başkan Şayir mesajında, “Öğretmenlerin, toplumların mimarı olduklarını belirterek. Toplumların kalkınmasında ve gelişmesinde en önemli etken eğitim sistemidir. Öğretmenler de bu sistemin en önemli parçasıdır. Bir toplumun hamurunu yoğuran ve ona şekil veren öğretmenler, toplumların yarınlara güvenle bakabilmeleri, geleceklerini garanti altına alabilmeleri için varlığına ihtiyaç duyulan en önemli kişilerdir” dedi.

Fedakar Öğretmenlerimizi Kutluyorum

24 Kasım Öğretmenler Günü`nün öğretmenlerimizi hatırlamak ve onlara ne denli değer verdiğimizi ortaya koymak açısından önemli bir fırsat olduğunu belirten Başkan Şayir, “Geleceğimizin teminatı ve en değerli varlığımız olan çocuklarımızın, millî kültür ve tarihimize bağlı ve evrensel değerlere açık kişiler olarak yetişmeleri için, ülkemizin her yerinde fedakârca görev yapan öğretmenlerimize minnettarız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başöğretmen ilan edildiği bu anlamlı günde, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, ömrünü bu kutsal mesleğe adayan tüm öğretmenlerimize sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

EĞİTİM HER DAİM ÖNCELİĞİMİZDİR

Eğitime büyük önem verdiklerini belirten Başkan Şayir, “Eğitimin gelişmesi, çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim alabilmeleri için belediyemizin tüm imkânlarını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. 2019/2020 eğitim öğretim dönemi öncesi okullarımızın tüm eksiklileri belediyemiz tarafından giderildi. Yine ilçemizde eğitim gören yaklaşık 12 bin öğrencimize kırtasiye malzemelerini dağıttık. Yeni okullarımızın hayata geçmesi için çalışmalarımız sürüyor. Son olarak ilçemizde ikamet eden ve üniversitede okuyan 710 öğrencimize burslar vererek eğitimlerine katkı sunmanın gururunu yaşıyoruz. Hayat felsefem boyunca eğitim her zaman önceliğim oldu ve olmaya devam ediyor. Ülkemizin, vatanımızın geleceğine yapılacak en büyük yatırımın eğitime olan yatırım olduğunu biliyoruz.”ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL