CHP Darıca’dan Fener alayına davet

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “19 Mayıs, Atatürk’ün “Ulus egemenliğine dayanan, tam bağımsız yeni bir..

CHP Darıca’dan Fener alayına davet

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“19 Mayıs, Atatürk’ün “Ulus egemenliğine dayanan, tam bağımsız yeni bir Türk devleti kurmak, Türk Ulusu’nun onurlu ve şerefli bir ulus olarak yaşamasını” sağlamak amacıyla başlattığı ulusal hareketin ilk adımıdır. Bu ülkenin gencecik bir kumandan ve gencecik bir ordu tarafından kurulduğunun bilincinde olan Atatürk, Türk Gençliği’nin en güç koşullar altında da başarılı olacağına yürekten inanmış, gençlerin, yenilikleri yakalayan çağdaş kuşaklar olarak yetiştirilmesine büyük özen göstermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Ulusu’nun bağımsız ve özgür yaşama kararlılığının bir göstergesi olan Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Yüce Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve gönül borcuyla anıyorum.”
FENER ALAYI DAVETİ.
Laik, demokratik Cumhuriyet’e, Atatürk gibi bir Önder’e ve O’nun izinden yürümeye ant içmiş kuşaklara sahip olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Törk, tüm vatandaşları 19 Mayıs’ta düzenleyecekleri fener alayı yürüyüşü ile Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı birlikte kutlamaya davet etti. İlçe Başkanı Yakup Törk davetinde;

“Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızda 19 Mayıs 2018 Cumartesi Günü saat:12.30’da Atatürk Anıtı’na çelengimizi sunacağız ve saat:21.00’de Darıca Merkez Çınaraltı’ndan Darıca Cumhuriyet Meydanı’na fener alayı ve marşlarımız ile yürüyeceğiz. Tüm halkımızı bu coşkuyu hep birlikte yaşamaya davet ediyoruz.

Hiç kimse bundan kuşku duymamalıdır ki Atatürk ve arkadaşlarının emaneti olan ve büyük fedakarlıklarla kurulan Cumhuriyetimizi koruma ve gelecek kuşaklara aktarma konusundaki kararlılığımızı her zamankinden daha gür bir şekilde haykıracak, ulusumuzun ortak değerleri olan milli bayramlarımızı yurdun her köşesinde, her yaştan gençlerle ve çok daha coşkulu bir şekilde kutlayacağız.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL