Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Ferdi Gülseven Dünya Evine Girdi | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Ferdi Gülseven Dünya Evine Girdi

Genç MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu Üyesi Ferdi Gülseven ve Merve İslamoğlu masal gibi bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Düğünü yorumlayanlar kentin bu güne kadar gördüğü en güzel düğünlerden biri olduğunu söyledi. ..

Ferdi Gülseven Dünya Evine Girdi
Genç MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu Üyesi Ferdi Gülseven ve Merve İslamoğlu masal gibi bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Düğünü yorumlayanlar kentin bu güne kadar gördüğü en güzel düğünlerden biri olduğunu söyledi. 

Hemen her gün başka bir çiftin düğününü organize eden By Ferdi Gülseven Organizasyon’un İmtiyaz Sahibi Ferdi Gülseven, İslamoğlu ailesinin kızı Merve ile hayatını birleştirdi. İşi organizasyon olan Gülseven’in kendi düğününü nasıl yapacağı herkesçe merak ediliyordu. Nitekim “terzi söküğünü dikemez” atasözünü yalancı çıkartan cinsten bir düğün yapan çift herkesi büyüledi. Bayramoğlu Basın İlan Kurumu Tatil Köyü’nde düzenlenen düğün “bu iş böyle yapılır” dedirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL