Güncel Kültür Sanat Manşetler

Festival Başladı! 2 Ton Elma Dağıtıldı

25.Geleneksel Yeşil İhsaniye Elma Festivali başladı. Festival kapsamında, İzmit Belediyesi karşısında, Gölcük Anıtpark’ ta, Değirmendere çınarlık meydanında, Gölcük’ün Beldelerinde, Camilerde vatandaşlara toplam 2 ton elma dağıtıldı. 25. Geleneksel Yeşil İhsaniye..

Festival Başladı! 2 Ton Elma Dağıtıldı

25.Geleneksel Yeşil İhsaniye Elma Festivali başladı. Festival kapsamında, İzmit Belediyesi karşısında, Gölcük Anıtpark’ ta, Değirmendere çınarlık meydanında, Gölcük’ün Beldelerinde, Camilerde vatandaşlara toplam 2 ton elma dağıtıldı. 25. Geleneksel Yeşil İhsaniye Elma Festivaline davet yazısı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş`in fotoğrafı olan paketler içerisine konulan elmaların dağıtımı yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar dağıtılan elmaları afiyetle yediler.

Gölcük Belediyesi Tiyatro Grubu`n dan palyaçolar ve animatörlerden oluşan 7 kişi tarafından sepetlerin içerisine konulmuş elmalar Gölcük ve İzmit’te dağıtıldı. Bu kapsamda Gölcük’ün beldelerinde ve camilerinde elma dağıtımı gerçekleştirilirken, ayrıca İzmit Belediyesi karşısında da elma dağıtımı gerçekleştirildi. Son olarak Gölcük Anıt Park`ta elma dağıtımı ile Yeşil İhsaniye Elma Festivali etkinliğinin elma dağıtım aşaması son bulmuş oldu.

Festival Cumartesi günü 09.00-12.00 saatleri arasında İhsaniye İlköğretim Okuluna Üreticilerin yarışma elmaları ve armutlarının teslim alınmasıyla başlayacak. Üreticilerden teslim alınan elmalar İhsaniye Merkez Mahallesi İhsaniye İlkokulu bahçesinde saat 13.00-17.00 saatleri arasında jüri tarafından değerlendirilecek. Değerlendirme sonrasında saat 20:00’da Elma Yarışması Sonuçları ve Ödül Töreni gerçekleşecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL