Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Fethiye Caddesinde aşure dağıtımı | Kocaelide Bugün

Fethiye Caddesinde aşure dağıtımı

Vali Hüseyin Aksoy, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği tarafından Muharrem Ayı nedeniyle gerçekleştirdiği Aşure dağıtım etkinliğine katıldı. Fethiye Caddesinde gerçekleştirilen aşure dağıtım etkinliğine; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra İzmit..

Fethiye Caddesinde aşure dağıtımı

Vali Hüseyin Aksoy, İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği tarafından Muharrem Ayı nedeniyle gerçekleştirdiği Aşure dağıtım etkinliğine katıldı.

Fethiye Caddesinde gerçekleştirilen aşure dağıtım etkinliğine; Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir,  İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan,  Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut,  İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk, yönetim kurulu üyeleri, Siyasi Parti İl Başkanları,  esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk ‘ün konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında; “Değerli katılımcılar, bugün derneğimizin ve esnaflarımızın  organizasyonluğunda aşure dağıtımı söz konusu olmuştu ve başkan beyde birkaç gün önce davet etti. Bende bu davete icabet etmek suretiyle aranızda bulunmaktayım. Fethiye caddesi İzmit’in, Kocaeli’nin ticaretinin attığı bir yerdir ve bu cadde üzerinde çok yoğun hareketlilik geçmişte olduğu gibi bugünde ve bundan sonra da devam edecek. Dayanışmayı üst noktalara taşımak, birlikteliğimizi uygulamak bakımından bu faaliyette büyük önem taşıyor. Bunu organize eden değerli dernek başkanımıza, katkı sunan bütün esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice günlere erişmeyi diliyorum. Esnafımıza hayırlı, bol  kazançlar diliyor ve hepinizi selamlıyorum.” diyen Vali, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte vatandaşa aşure ikram ettiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL