Fikir alışverişinde bulundular

İzmit Belediyesi’nden KOİDER’e ziyaret İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği(KOİDER) Başkanı Nilgün Yılmaz’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu İzmit’te..

Fikir alışverişinde bulundular

İzmit Belediyesi’nden KOİDER’e ziyaret

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği(KOİDER) Başkanı Nilgün Yılmaz’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu

İzmit’te kadınların sosyal ve ekonomik hayatta daha aktif olması adına önemli projelere imza atan İzmit Belediyesi, kentin önemli kuruluşları ile de temaslarını sürdürüyor. İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, son olarak sosyolog Burcu Öztürk ile birlikte Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Nilgün Yılmaz ve dernek üyelerinden Av. Evrim Atasoy Ürük’ü ziyaret etti.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

İzmit Belediyesi’nin kadın çalışmaları, projeleri ve Kadın Girişimciler Merkezi hakkında bilgi verildiği ziyarette iş birliği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sinem Gülenç, KOİDER Başkanı Nilgün Yılmaz’a destekleri için teşekkür etti. Başkan Nilgün Yılmaz’da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek İzmit Belediyesi heyetine teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL