Fikri Işık, Çayırova İftarında

Çayırova Belediyesi Mahalle İftar Programları Akse Mahallesinde Devam Etti. Akse Mahallesi Çağdaşken Mesire alanında gerçekleşen programda kurulan iftar sofralarına konuk olan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, mahalle sakinleriyle bir araya gelip..

Fikri Işık, Çayırova İftarında

Çayırova Belediyesi Mahalle İftar Programları Akse Mahallesinde Devam Etti.

Akse Mahallesi Çağdaşken Mesire alanında gerçekleşen programda kurulan iftar sofralarına konuk olan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, mahalle sakinleriyle bir araya gelip tüm masaları tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların talep ve beklentilerini de dinleyen Işık’a Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda herkese hayırlı ramazanlar dileyen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, okunan Kuranı Kerim tilavetinden sonra akşam ezanının okunmasıyla birlikte yine iftarını vatandaşlarla birlikte açtı.

Demirci: “İlçemizde Kardeşlik Ruhunu ve Dayanışmayı Arttırmayı Hedefliyoruz”

Birlikte açılan iftar programı sonrasında konuşan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci: “Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı, yardımlaşma ve dayanışmanın arttığı bu ayda  iftar sofralarıyla ilçemizde kardeşlik ruhunu ve dayanışmayı arttırmayı hedefliyoruz. İnsanları bir sofrada buluşturmak, mahalleli arasında dayanışma ve kaynaşmayı artırmak, mahalleliyi aynı sofrada buluşturarak, hem yetişkinlerin hem de çocukların sahne programlarıyla o eski Ramazanları yeniden yaşamasını sağlıyoruz” dedi. 4 yıllık süreçte yapılan yatırım ve projelerden de bahseden Demirci, ilçe genelinde yapılan yatırımlarla ciddi bir değişim olduğunu ve yeni çalışmalarla hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Işık: “Rabbim Ülkemizi Bölmek İsteyenlere Fırsat Vermesin”

Başkan Demirci’den sonra tüm mahalle sakinlerinin mübarek Ramazan ayını tebrik eden Başbakan Yardımcısı Fikri Işık “Allah’ım birlik ve beraberliğimizi her zaman daim etsin. Bu birliğimizi bozmak isteyen şer güçlerine Rabbim inşallah fırsat vermesin. Gece gündüz demeden ülkemize hizmet edenlere fırsat versin ki, birlikte olalım, güçlü olalım. Ülkemizi yıkmak isteyen, bölmek isteyenlerin karşısında dimdik duralım ”dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL