Genel Güncel Manşetler Surmanset Yaşam

Fikri Işık,Şehit İlker Ağçay’ın ailesini ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Hakkari’nin Çukurca ilçesi Zer Tepe Üs Bölgesine bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda şahadete eren Sözleşmeli Er İlker Ağçay’ın ailesini ziyaret etti. Ziyarette; Fikri Işık’a Vali Hüseyin Aksoy,Gebze..

Fikri Işık,Şehit İlker Ağçay’ın ailesini ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Hakkari’nin Çukurca ilçesi Zer Tepe Üs Bölgesine bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen roketli saldırıda şahadete eren Sözleşmeli Er İlker Ağçay’ın ailesini ziyaret etti.

Ziyarette; Fikri Işık’a Vali Hüseyin Aksoy,Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek eşlik ettiler.

İlçe Müftüsü Orhan Örnek’in şehidimiz için yaptığı duanın ardından, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz İlker Ağçay’ı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade ettiler.

Şehidimiz İlker Ağçay’ın ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Başbakan Yardımcısına ve Valiye teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL