Fırsatçılara geçit yok!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü fırsatçılar göz açtırmıyor.   Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama:   “İl Emniyet Müdürlüğümüzce Covid-19 salgınını fırsata dönüştürmek amacıyla izinsiz tıbbi malzeme üretimi yaparak bunları stoklayan şahıs ve..

Fırsatçılara geçit yok!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü fırsatçılar göz açtırmıyor.

 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama:

 

“İl Emniyet Müdürlüğümüzce Covid-19 salgınını fırsata dönüştürmek amacıyla izinsiz tıbbi malzeme üretimi yaparak bunları stoklayan şahıs ve işletmelere yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; Kartepe, Darıca ve Çayırova ilçelerinde bulunan imalathanelerde yetkili mercilerden izin almaksızın tıbbi malzeme üretildiği ve stoklandığı tespit edilmiştir.

Yapılan operasyon neticesinde 9.400 adet cerrahi maske, 5.000 adet cerrahi maske yapımında kullanılacak kesilmiş kumaş ve çok sayıda cerrahi maske yapılabilecek malzeme ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

       

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL