Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Ford Otosan Genel Müdürü öğrenciler ile bir araya geldi. | Kocaelide Bugün
Eğitim Genel Güncel Manşetler Yaşam

Ford Otosan Genel Müdürü öğrenciler ile bir araya geldi.

Gölcük’te Öğrenci olmak projesi kapsamında Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği’nde gerçekleştirilen Kariyer günlerinde, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, İhsaniye ve Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ile..

Ford Otosan Genel Müdürü öğrenciler ile bir araya geldi.

Gölcük’te Öğrenci olmak projesi kapsamında Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği’nde gerçekleştirilen Kariyer günlerinde, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, İhsaniye ve Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ile Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısında bir araya geldi.

Kariyer Günleri programına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Bayram, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katılım gösterdi.

 

İÇİNİZDEN GELEN SESE KULAK VERİN

Kendi hayatından kesitler anlatarak öğrencilere, inandıkları ve istedikleri kariyer planlarını gerçekleştirmeleri gerektiğini anlatan Yenigün, “ Sizin yaşlarınızdayken planlarım arasında böylesine büyük bir şirkette genel müdür olmak yoktu. Ancak şöyle bir şey vardı. Bence değerli bir şey ve her birinizin bunu sorgulaması rica ediyorum. Ben, mühendislik, tıp veya herhangi bir teknik konularla ilgili bir aile üyem yok. Benim babam 1950 yılında ailesi ile birlikte İstanbul’a gelmiş ve ticarete atılmış. Kadın konfeksiyonu üzerine iş yeri olan ve bu işi çocuklarına bırakmak isteyen biriydi. Bense o yaşlarda mekaniğe karşı bir ilgim olduğunu hissettim. Bu önemli bir şey bunu törpüleyebilirsiniz, bunu engelleyebilirsiniz. Aileniz size ne gerek var öle şeylerle uğraşıyorsunuz şunlar daha önemli diyebilir. Sizin içinizden gelen ses bir şekilde bastırılabilir. Benim size tavsiyem içinizde olan şeyle ilgili sizin kendinizin ve aile üyelerinin bunu törpülemesini ve engellemesine müsaade etmeyin. Yanlış bir anlam çıkmasın sakın, ailenizin tavsiyelerine karşı çıkın demiyorum. Aileniz sizi doğru bir şekilde yönlendirirken, bunun üzerine serpmeniz gereken bir şey var oda kendi isteğiniz, siz ne olmak istiyorsunuz ? Bunları birleştirdiğiniz zaman başarıyı yakalarsınız” dedi.

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, üniversite heyecanı yaşayan öğrencilerin sorularını da cevapladı. Gölcük Belediyesi  “Kariyer Günleri” programı, günün anısına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün’e çini tabak takdimi ile sona erdi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL