Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Garnizon Komutanlığında bayramlaşma | Kocaelide Bugün
Genel Güncel İzmit Manşetler Surmanset Yaşam

Garnizon Komutanlığında bayramlaşma

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy, K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanlığında düzenlenen bayramlaşma programına katıldılar. K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanlığında..

Garnizon Komutanlığında bayramlaşma
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy, K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanlığında düzenlenen bayramlaşma programına katıldılar.
K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanlığında düzenlenen bayramlaşma programına;Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak,  Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Aslan ve Garnizon Komutanlığı mensupları katıldı.
K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran ve askerler tarafından  karşılanan Başbakan Yardımcısı ve Vali, askerlerle  tek tek bayramlaştılar

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL