Gazeteci Ekrem Meral başvurusunu yaptı

AK Parti’den Dilovası Belediye Başkan adayı adayı olan Ekrem Meral  önceki gün AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatına gelerek geniş katılımlı bir törenle başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Osman Akbulut’a sundu. Dilovası’da..

Gazeteci Ekrem Meral başvurusunu yaptı

AK Parti’den Dilovası Belediye Başkan adayı adayı olan Ekrem Meral  önceki gün AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatına gelerek geniş katılımlı bir törenle başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Osman Akbulut’a sundu.

Dilovası’da aktif gazeteciliğin yanı sıra 20 yıldır da belediyenin  iç hizmet birimlerinde çalışan Ekrem Meral,  dün geniş bir katılımla AK Parti Belediye Başkanlığı aday adaylık müracaatını yaptı.

Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve İlçe Yönetiminin katılımları ile gerçekleşen Aday Adayı tanıtım programına Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Aday Adayı  Ekrem Meral ilçede var olan birlik beraberlik ruhunu daha ileri taşımanın önemine dikkat çekti.

AK Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen başvuru töreninde konuşan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Dilovası’na hizmet etmek isteyen, gelişmesine katkı sunmak isteyen her partilimizin ve vatandaşımızın en doğal hakkı olan belediye başkan adaylığı başvurusunda bulunan Ekrem Meral kardeşimiz,  tüm aday adayları gibi aday olması halinde ilçemizin gelişimine büyük destek sunacağına inanıyorum.

Kendisine başarılar diliyorum. Bizim için önemli olan bu süreçte birlik ve beraberlik içerisinde seçimlerden galip gelebilmektir. İnşallah ilerleyen süreçte Genel Merkezimizce adayımız belirlenecek ve hep birlikte seçilmiş olan arkadaşımızın etrafında kenetlenerek seçimi alacağız.”dedi.

Daha sonra konuşma yapan Ekrem Meral “30 Yıla yakındır Dilovası’nda ailemle birlikte ikamet ediyorum, Bu süreç zarfında aktif gazelciliğin yanı sıra 20 yıldır Dilovası Belediyesinin çeşitli iç hizmet birimlerinde çalışmaktayım.

Gazeteciler bir kentin canlı şahitleridir, hafızalarıdır, bunun için Dilovasını çok iyi tanıyorum.  ve belediye çalışanı olarak da yapılması gerekenleri çok iyi biliyorum. Ben değişimin gücüne inanıyorum. Bunun içindir ki kendimi yeterli ve tecrübeli olarak görüyorum.

Burada sloganımız Yaşanabilir ve insanları mutlu bir Dilovası’nı oluşturmaktır.

Önümüzde bir aday adaylığı süreci var; bu süreçte herkesin ortak hedefi Dilovası’nda tekrar AK Parti bayrağını dalgalandırmak olmalıdır.

Belediye yönetimlerinde,  adil ve şeffaf yönetim anlayışları sergilenmelidir.  Halkla arada asla kapılar olmamalıdır. Ben Burada bunun sözünü veriyorum.   Bu hizmet yarışına talip olmuş tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyor. Bu görev kime verilirse verilsin kazanan Dilovası olacaktır.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL