Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
"Gazetecilik zaman kavramı olmayan zor ve meşakkatli bir meslektir" | Kocaelide Bugün

“Gazetecilik zaman kavramı olmayan zor ve meşakkatli bir meslektir”

Acay’dan 24 Temmuz mesajı! AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı, Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Acay mesajında, ” Yazılı,..

“Gazetecilik zaman kavramı olmayan zor ve meşakkatli bir meslektir”

Acay’dan 24 Temmuz mesajı!

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı, Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Acay mesajında, ” Yazılı, görsel ve işitsel medya ile teknolojik gelişmelerle ilerleme kaydeden internet gazeteciliği ve sosyal medya ile farklı bir boyut kazanmış gazetecilik mesleğinin icrası, bir o kadar önem kazanmıştır. Basın Bayramı ile bu hayati konunun önemine dikkat çekilmektedir. Dolayısıyla ‘Bağımsız Basın’; Yasama, Yürütme ve Yargıdan sonra dördüncü bağımsız kuvvet olarak demokrasinin ve hak ve özgürlüklerin vazgeçilemez en önemli öğesi olarak hak ettiği yeri almalıdır. Gazetecilik zaman kavramı gözetmeden icrasıyla birlikte zor ve meşakkatli bir meslektir. Basın camiası ülkemizdeki gelişmeleri, doğru, tarafsız ve hızlı bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunarak toplumu aydınlatmak gibi büyük bir görev ve sorumluluğu da üstlenmişlerdir. Bu duygu düşüncelerle tüm gazete, radyo, internet gazetesi ve televizyon çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını tebrik ediyor, vefat etmiş tüm gazetecilere Allah’tan rahmet diliyorum “ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL