Manşetler Surmanset

Gazetemizden Kaymakam Hasan Gözen’e Ziyaret

Kocaeli’de Bugün Gazetesi olarak, kısa süre önce Çayırova’da göreve başlayan Kaymakam Hasan Gözen’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik. Ziyaret heyetinde Gazetemiz İmtiyaz Sahibi İbrahim Çamkerten ve Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Özan..

Gazetemizden Kaymakam Hasan Gözen’e Ziyaret

Kocaeli’de Bugün Gazetesi olarak, kısa süre önce Çayırova’da göreve başlayan Kaymakam Hasan Gözen’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik.

Ziyaret heyetinde Gazetemiz İmtiyaz Sahibi İbrahim Çamkerten ve Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Özan yer aldı. Çamkerten ve Özan, Çayırova’da göreve başlayan Kaymakam Hasan Gözen’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunduklarını belirterek kısa süre önce yayın hayatına başlayan gazetemiz ile ilgili Kaymakam Gözen’e bilgiler aktardılar.

Tanışma ve sohbet şeklinde geçen ziyarette bölge ile ilgili çeşitli konularda istişareler edildi. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Hasan Gözen ise Kocaeli’de Bugün Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar dileyerek, Çamkerten ve Özan’a teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL