Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gaziler Günü Kutlandı | Kocaelide Bugün

Gaziler Günü Kutlandı

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Türkiye Büyük Millet Meclisi  tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Mareşallik Rütbesi ve Gazilik Unvanının verilişinin 97. yıldönümü olan Gaziler Günü nedeniyle  düzenlenen çelenk sunma..

Gaziler Günü Kutlandı
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Türkiye Büyük Millet Meclisi  tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Mareşallik Rütbesi ve Gazilik Unvanının verilişinin 97. yıldönümü olan Gaziler Günü nedeniyle  düzenlenen çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.
Atatürk Anıtında düzenlenen çelenk sunma törenine;  Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra; Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Deniz Eğitim ve Öğretim- Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız, Deniz Hava Komutanı Tuğamiral Alper Yeniel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Baro Başkanı Sertif Gökçe, Vali Yardımcısı Dursun Balaban,  İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Yrb. Murat Filiz, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik,  daire müdürleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık ve askeri erkân, gaziler, şehit ve gazi yakınları ile öğrenciler katıldı.
Kocaeli Valiliği, Deniz Eğitim ve Öğretim-Garnizon Komutanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şubesi tarafından Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.
Gazi Anadolu Lisesi öğrencisi Ebrar Dardem’in okuduğu “Ya Şehit Ol Ya Gazi” adlı şiirin ardından Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık bir konuşma gerçekleştirdi.
Çelenk sunma töreninin ardından Vali Hüseyin Aksoy ve protokol üyeleri gazi ve şehit aileleriyle yakından ilgilenerek, onlarla bir süre sohbet ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL