Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gebze Anibal Kavşağı 29 Ekim’de Açılacak | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler Politika

Gebze Anibal Kavşağı 29 Ekim’de Açılacak

1-4 Eylül tarihleri arasında kutlamış olduğumuz Kurban Bayramı vesilesi ile kentimizde bayramlaşmalar, bayramın ikinci günü gerçekleşti. Bayramlaşmalar kapsamında AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca ve İzmit ilçelerinde vatandaşlar ve..

Gebze Anibal Kavşağı 29 Ekim’de Açılacak

1-4 Eylül tarihleri arasında kutlamış olduğumuz Kurban Bayramı vesilesi ile kentimizde bayramlaşmalar, bayramın ikinci günü gerçekleşti. Bayramlaşmalar kapsamında AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca ve İzmit ilçelerinde vatandaşlar ve partililerle bayramlaştı.

Şeker, ilk durağı olan Darıca’da öncelikle yoğun ilgiyle karşılandığı ilçe teşkilatında partililerle bayramlaşırken ardından ilçe bayramlaşması için ilçe merkezinde ki tarihi Çınaraltı’na giderek burada vatandaşlar ve ilçe protokolü ile bayramlaştı.Darıca’da ki bayramlaşma sonrası İzmit ilçe bayramlaşması ve il bayramlaşması için yola çıkan Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İlyas Şeker, D-100 karayolunda bayramın ikinci günü olmasına rağmen yoğun bir trafiğin olduğunu gözlemledi ve bayram sonrası hiç vakit kaybetmeden bölge trafiğine derin bir soluk aldıracak olan Gebze Anibal Kavşağı’nın şantiye alanına giderek burada çalışmaları hem yerinde hem de proje üstünde inceledi.

GEBZE ANİBAL KAVŞAĞI 29 EKİM’DE AÇILIYOR

AK Parti Kocaeli Milletvekili,TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyon Başkan Vekili  İlyas Şeker, ilimizde yapmış olduğu ziyaretler kapsamında Gebze ilçesini ziyaret etti.Şeker,yapımından bu yana en başından beri takip ettiği ve bölgenin trafik yükünü büyük ölçüde hafifletecek olan Anibal Kavşağı’nda tekrar incelemelerde bulundu.Bu incelemede Milletvekili Şeker’e AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba,ilçe yöneticileri ve projenin yüklenici firmasının yetkilileri eşlik etti.

Anibal Kavşağı (battı-çıktı) 637 metre uzunluğunda olup, kapalı kısımı 190 metre olacak.Ayrıca kavşağın  Öngermeli prefabrik kiriş uzunluğu 30.7 metre ve yüksekliği 120 cm olacak.

Kavşak çalışmalarını hem proje üstünde hem de şantiye alanında ilceleyen Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Bölge trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak ve özellikle D-100 Karayolu üzerinden İstanbul ile diğer illeri birbirine bağlayan Anibal Kavşağı’nda kazı çalışmaları bitirilmiş durumda.Özveri ile çalışmaları süren bu kavşak,deprem bölgesinde yaşamamız hasebi ile 304 adet kazık çakılarak güçlü bir şekilde inşa ediliyor.Son olarak buradan bir müjde vermek gerekirse 30 milyon TL maliyete sahip  Anibal Kavşağı, cumhuriyetimizin kuruluşunun 94.yıldönümünde yani 29 Ekim 2017 tarihinde Allah nasip ederse açılacak.’’ şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL