Güncel Manşetler

Gebze Belediyesinden evde berber hizmeti

Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü; yaşlı, engelli ve yatalak hasta olan vatandaşlar için evde berber hizmeti veriyor. Bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşların Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün 0(262)641..

Gebze Belediyesinden evde berber hizmeti

Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü; yaşlı, engelli ve yatalak hasta olan vatandaşlar için evde berber hizmeti veriyor. Bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşların Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün 0(262)641 78 12 nolu telefonunu arayarak irtibata geçmeleri yeterli

Önceden ekiplerin irtibata geçtiği ve berber hizmeti talep eden vatandaşların evine gidilerek evde tıraş olmaları sağlanıyor. Özellikle dışarıda kuaföre gitmekte güçlük çeken engelli ve yaşlı vatandaşlardan oldukça talep gören hizmet, vatandaşlar tarafından takdir görüyor. Yetkililer özellikle yaşlı ve engelli insanların evlerinden çıkıp tıraş olmakta büyük sıkıntı çektikleri, bu hizmet sayesinde evlerinden çıkmaya gerek duymadan tıraş oldukları ve hizmetin talep gördüğü sürece devam edeceği bilgisi verildi. Yapılan bu hizmetten faydalanmak isteyen vatandaşların Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün 0(262)641 78 12 nolu telefonunu arayarak irtibata geçmeleri yeterli.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL