Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gebze için ilk aday sahaya indi! | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Gebze için ilk aday sahaya indi!

AK Parti Gebze’de yapılacak kongre öncesi ilçe başkanlığına adaylığını açık açık beyan eden ve çalışmalar yapan Gebze’nin güçlü isimlerinden Köksal Tatoğlu, önceki gün mahalle başkanları ile bir araya geldi. AK..

Gebze için ilk aday sahaya indi!
AK Parti Gebze’de yapılacak kongre öncesi ilçe başkanlığına adaylığını açık açık beyan eden ve çalışmalar yapan Gebze’nin güçlü isimlerinden Köksal Tatoğlu, önceki gün mahalle başkanları ile bir araya geldi.
AK Parti’de kongreler öncesi adaylar çalışmalarını hızlandırdı. 19 Ağustos’ta başlayacak ilçe kongreleri öncesi AK Parti Genel Merkezince bu hafta ilçe başkanlığına devam edeceklerin açıklanması etmeyeceklerin yerine ise adayın belirlenmesi konusunda açıklama yapması bekleniyor.
MAHALLE BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
Geçtiğimiz hafta yapılan delege seçimlerinin ardından AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’ya rakip olarak çıkan Gebze’nin güçlü isimlerinden Köksal Tatoğlu, sahaya indi. Adaylığını hemen hemen her platformda deklara eden Tatoğlu’nun İlçe Başkanlığı için güçlü bir isim olduğu Soba’nın devam etmemesi durumunda Tatoğlu’nun ilçe başkanlığının kesin gibi olduğu söyleniyor.
MAHALLE BAŞKANLARINA AÇIKLADI
Tüm bu gelişmeler çercevesinde önceki gün çalışmalarını hızlandıran Tatoğlu, Ellade Restaurant’ta mahalle başkanları ile bir araya geldi. Yanına İlçe Başkan Yardımcısı Selim Malkoç ve İlçe Yöneticisi Samet Çoşkun’u da alan Tatoğlu, Mahalle Başkanlarına aday olduğunu açıklayarak destek istedi.
KUTLU DAVADA ÖN SAFLARDA YER ALMAK İSTİYORUM
AK Parti’nin kuruluşundan bu yana teşkilatın hemen hemen her kademesinde önemli görevlerde bulunduğunu belirten Tatoğlu, “Partimiz son yaşanan 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra yeni bir yol haritası çıkartmıştır. Kurucu liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile çıktığımız bu kutlu yolda ne yazık ki içerde hainlerle dışarda Türkiye düşmanları ile büyük bir mücadele verilmektedir. Bizde hem bu büyük mücadeleye katkı sunmak ve Cumhurbaşkanımızın arkasında sonuna kadar durmak hemde ülkemizin ve ilçemizin gelişimine katkı sunmak için bu davada ön saflarda yer almak istiyorum.
YENİ BAŞARILARA İMZA ATMAK İSTİYORUM
AK Parti’nin belirlediği 2023 vizyonunu yakalaması için sadece elimi değil bedenimi ortaya koymak ve çalışmak istorum. Bu kutlu mücadelede sizlerinde desteğine ihtiyacım var. Bu zamana kadar hep başarılı çalışmalara imza attınız. Bundan sonrada hep birlikte başarılara imza atmak için destek istiyorum.”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL