Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gebze İl Olsun Diye İmza Toplayacaklar | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Gebze İl Olsun Diye İmza Toplayacaklar

Eskiçarşı taraftar grubu Gebze’nin İl olması için çalışma başlattı. Bugünlerde yeniden canlanan bir akım ile Gebze’nin İl olması için çeşitli çalışmalar yapılıyor. Gebze Spor taraftar gurubu Eskiçarşı’da bu çalışmalar kapsamında..

Gebze İl Olsun Diye İmza Toplayacaklar

Eskiçarşı taraftar grubu Gebze’nin İl olması için çalışma başlattı.

Bugünlerde yeniden canlanan bir akım ile Gebze’nin İl olması için çeşitli çalışmalar yapılıyor. Gebze Spor taraftar gurubu Eskiçarşı’da bu çalışmalar kapsamında Gebze’de 15 Temmuz günü meydan da bir çadır kurarak imza toplama çalışması yapacaklarını açıkladı. Hayli kalabalık bir kitleye sahip olan Eskiçarşı’nın bu çalışması ise sosyal medyadan destek gördü. Gebze halkını imza kampanyasına destek veremeye çağıran Eskiçarşı Taraftar grubunun hatrı sayılır bir imza toplayacağına ise kesin gözü ile bakılıyor.

Eskiçarşı Taraftar grubu tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “15 Temmuz Darbe girişimi yıl dönümü Etkinliklerinde ESKİÇARŞI olarak Kent meydanında kuracağımız çadırımızda Demokrasiye sahip çıktığımız gibi demokratik ve en temel hakkımız olan İl olma hakkını tüm kent büyüklerinin yer alacağı bu önemli akşamda imza kampanyasıyla geniş kapsamlı bir çalışma ile startını vereceğiz. Bu önemli girişimde tüm taraftarlarımızın, Pankartlarla bizlere destek olmaları, İmza kampanyasına katılımda atkı ve formalı bir şekilde gelerek duruşumuzu en iyi şekilde temsil etmelerini rica ediyoruz. Gebzenin il olması tüm gebze halkının yıllardır özlemini çektiği ,hakkı olan yatırımları alabilmesi ve gelişmesi için 7’den 70’e herkesi göreve davet ediyoruz. Gebzenin il olması siz değerli Gebzesporlu ve Gebzelilerin ellerinden geçiyor destek ver şehrin hak ettiği yere gelsin! Gebzemizin gelişmesi için başlatmış olduğumuz bu hareketin hiç bir siyasi parti,kurum ve kuruluşla bir alakası olmadığı tamamen sivil bir toplum kuruluş hareketi niteliği taşımaktadır.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL