Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gebze pilot bölge seçildi | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Gebze pilot bölge seçildi

SGK yeni uygulaması için pilot ilçe seçtiği Gebze’de rapor parasını tahsil etme derdine son veriyor. İşçi rapor parası için artık kapı kapı dolaşmayacak, parayı işyerinden tahsil edebilecek.   Sosyal Güvenlik..

Gebze pilot bölge seçildi
SGK yeni uygulaması için pilot ilçe seçtiği Gebze’de rapor parasını tahsil etme derdine son veriyor. İşçi rapor parası için artık kapı kapı dolaşmayacak, parayı işyerinden tahsil edebilecek.
 123007_ekran-alintisi
Sosyal Güvenlik Kurumu Gebze’de rapor parasını tahsil etme derdine son veriyor. SGK Gebze Müdürü Hüseyin Şenlik, Türkiye’de ilk uygulamayla çalışan işçilerin rapor parasını tahsil etme derdine SGK İşyeri Protokolü ile son vereceklerini, artık işçinin rapor parası için kapı kapı dolaşmadan parasını işyerinden zamanında ve eksiksiz olarak tahsil edebileceğini açıkladı. SGK İşyeri Protokolü uygulamasıyla SGK’lı çalışanların rapor paralarını almada yaşadıkları sıkıntıları ortadan kaldırmayı amaçladıklarını açıklayan Şenlik, ilk uygulama bölgesi olarak Gebze’nin seçildiği SGK İşyeri Protokolü ile, SGK’lı işçilerin rapor paralarını başka kuruma başvurmadan, işyerlerinden zamanında ve eksiksiz almalarına olanak sağlanacağını bildirdi.
Hüseyin Şenlik sosyal güvenlik bilincinin erken yaşlarda yerleşmesi için eğitim faaliyetlerine de imza attıklarını ifade ederek, sosyal güvencelerden ve yasalardan kaynaklanan haklardan gençleri haberdar edilmesi için eğitim çalışması başlattıklarını, bu amaçla okullarda 5 bin öğrenciye seminerler verildiğini açıkladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL