Gebze Yeşilay’dan MHP’ye Ziyaret

Gebze Yeşilay’dan MHP Gebze İlçe Başkanlığına Ziyaret Yeşilay Gebze Şubesi Yönetim Kurulu MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’i ziyaret etti. Ziyarette ilçe yönetimi ile milli bir sorun olan bağımlılıklarla mücadelede..

Gebze Yeşilay’dan MHP’ye Ziyaret

Gebze Yeşilay’dan MHP Gebze İlçe Başkanlığına Ziyaret

Yeşilay Gebze Şubesi Yönetim Kurulu MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir’i ziyaret etti. Ziyarette ilçe yönetimi ile milli bir sorun olan bağımlılıklarla mücadelede fikir alışverişinde bulunuldu ortak projeler geliştirildi. Bağımlılık yapıcı zararlı maddelerin terörün en güçlü kaynağı olduğunu söyleyen Ferit Taşdemir neslimizi zehirleyerek geleceğimizi tehdit ettiği için bağımlılıklarla TERÖR ile eşdeğer bir mücadele yürütülmesi gerektiğini söyledi.

“DAMARLARINDAKİ ASİL KANI KİRLETME” sloganı ile madde bağımlılığına karşı Gebze’de 10 Bin broşür dağıtımından duyulan memnuniyeti dile getiren Yeşilay Gebze Şube Başkanımız Muhammed Yasir Gürbüz duyarlılıklarından dolayı MHP Gebze İlçe Yönetimine teşekkür etti.

Devletimiz ve Milletimizin bekası için sağlık dolu bir sohbet gerçekleştiren başkanlar ülkemizin ve bilhassa bölgemizin büyük bir sorunu haline gelen uyuşturucu madde bağımlılığı başta olmak üzere sigara alkol ve teknoloji bağımlılığı konularıyla mücadelede başta MHP İlçe Başkanlığı olmak üzere ülkücü harekete destek veren tüm bireylerin “Yeşilay Gönüllüsü” olarak mücadele etmeleri konusunda fikir birliğine varıldı. Yeşilay yönetimi, Yeşilay’ı memnuniyetle karşılayıp çalışma alanıyla özel olarak ilgilenen ilçe başkanı Ferit Taşdemire ve değerli yönetimine teşekkür ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL