Güncel Manşetler

Gebze’de Cumhuriyet Kutlamaları Başladı

Gebze’de Cumhuriyetmizin kurtuluşunun 94. Yıl Dönümü kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Kutlamalar yarın ki programlar ile devam edecek. Gebze Cumhuriyet Meydanı önündeki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Gebze..

Gebze’de Cumhuriyet Kutlamaları Başladı

Gebze’de Cumhuriyetmizin kurtuluşunun 94. Yıl Dönümü kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Kutlamalar yarın ki programlar ile devam edecek.

Gebze Cumhuriyet Meydanı önündeki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Uğraş Belediye Başkan Yardımcıları Nilay Ayran, Sadık Albayrak, Engin Güzel, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kaymakamlık, belediye ve garnizon komutanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başlayan tören; İstiklal Marşı’nın okunması ve göndere Türk bayrağının çekilmesiyle sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL