Güncel Manşetler

Gebze’de İsrail’i Protesto Ettiler!

İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa’da cuma namazı kılan Müslümanlara saldırmalarına yönelik tepkiler çığ gibi büyüyor. Bugün konuyla ilgili olarak Anadolu Gençlik Derneği Gebze Şubesi tarafından Cuma namazı çıkışında Çoban Mustafa Paşa..

Gebze’de İsrail’i Protesto Ettiler!

İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa’da cuma namazı kılan Müslümanlara saldırmalarına yönelik tepkiler çığ gibi büyüyor. Bugün konuyla ilgili olarak Anadolu Gençlik Derneği Gebze Şubesi tarafından Cuma namazı çıkışında Çoban Mustafa Paşa Cami önünde basın açıklaması yapıldı. Şube başkanı Muhammet Emin Karaya yaptığı açıklamada,” Siyonist İsrail istediği zaman ezanı susturmakta istediği zaman Müslümanların Mescid-i Aksa’ya girişini yasaklamaktadır ”dedi.

Karaya ayrıca: “İslam ülkelerinin terörist İsrail ile ilişkilerini normal hale getirmesini, sürdürmesini ve geliştirmesini onaylamıyoruz” şeklinde konuşan Karakaya,”Merhum Erbakan Hocamızın İsrail’in diplomasiden değil ancak güçten anladığına dair söylemine inancımız tamdır. Müslümanlar birlikte hareket ettiğinde küstah İsrail’in ne kadar çaresiz kalacağını da biliyoruz. Siyonist İsrail’in Mescid-i Aksa, Kudüs ve Filistin politikasının Müslümanların parçalanmışlığına endeksli olduğunun farkındayız. Siyonist İsrail’in topraklarımızdaki varlığının vebali tüm İslam ülkelerinindir” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL