Genel Güncel Manşetler

Gebze’de ‘Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi farkındalık ve Zihniyet Değişikliği’toplantısı

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi, Bilinçlendirme Eğitimi ve Muhtarlar Toplantısı yapıldı. Gebze Belediyesi Kardelen Nikah Salonunda gerçekleşen toplantıya Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, İlçe Emniyet..

Gebze’de ‘Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi farkındalık ve Zihniyet Değişikliği’toplantısı
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi, Bilinçlendirme Eğitimi ve Muhtarlar Toplantısı yapıldı.
Gebze Belediyesi Kardelen Nikah Salonunda gerçekleşen toplantıya Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, İlçe Emniyet Müdürü, Gebze Jandarma  Komutanı, İlçe  Gebze Müftüsü,  İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü, İlçe Yazı İleri Müdürü, Gebze Kütüphane Müdürü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü ve Gebze Mahalle Muhtarları katıldı.
        Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi farkındalık ve Zihniyet Değişikliği konulu toplantıda Gebze Sosyal Hizmetler Müdürü ve Gebze Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü sunumlarını yaparken Kaymakam Mustafa Güler,  başta şiddet olmak üzere kadına karşı yapılan her türlü ayrımcılığın önlenmesi gerektiğine vurgu yaptı.
Kaymakam Güler toplantıya katılan herkese teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL