Güncel Manşetler

Gebze’de parklara yenileri ekleniyor

Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda Gebze’deki parklara yenilerini eklemek üzere çalışmalara hız verdi. ÇALIŞMALAR TAM GAZ Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü..

Gebze’de parklara yenileri ekleniyor

Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda Gebze’deki parklara yenilerini eklemek üzere çalışmalara hız verdi.

ÇALIŞMALAR TAM GAZ

Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü parklara yenilerini ekliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda Gebze’deki mevcut park sayısını arttırmak için çalışmalarına hız verdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Barış ve Tatlıkuyu mahallelerine iki yeni park kazandırmak için çalışmalara başladı.

TATLIKUYU VE BARIŞ’A İKİ YENİ PARK

Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünce Tatlıkuyu ve Barış Mahallerine kazandırılacak olan parklarda inşaat çalışmaları tamamlandı. Tatlıkuyu Mahallesi 1306 sokağa yapılan park, oyun grupları, oturma alanları ve yeşil alanlardan oluşuyor. Barış Mahallesi 1823/1 sokakta 2 bin 300 metrekare alan üzerine inşa edilen parkta oyun gurupları, kamelyalar, fitness alanı ve basketbol sahası bulunuyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL