Güncel Manşetler

Gebze’de Yeni Başhekim Göreve Başladı

Göreve başlayan hastane yöneticisi Uz. Dr. Gökhan Nalbant için, Başhekimlik makamında bugün devir teslim töreni yapıldı. Törene;  Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı..

Gebze’de Yeni Başhekim Göreve Başladı

Göreve başlayan hastane yöneticisi Uz. Dr. Gökhan Nalbant için, Başhekimlik makamında bugün devir teslim töreni yapıldı. Törene;  Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Op. Dr. M. Coşkun Güler, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin, İlimiz Hastane Başhekimleri ve hastane idari kadrosu katılım sağladı.

GÖKHAN NALBANT KİMDİR?

1979 Kocaeli’de doğdu ilk ve orta öğrenimini Kocaeli’de tamamladıktan sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2004 yılında mezun oldu. 2005 – 2009 yıllarında İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon İhtisasını tamamlayarak İzmit Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine atandı. İzmit Seka Devlet Hastanesinde ve SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Evli ve iki çocuk babasıdır.​

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL