Manşetler Surmanset

Gebze’de Zaferin 95. Yılı Törenle Kutlandı

Zafer Bayramının 95. yılı her yıl olduğu gibi bu yılda Gebze Cumhuriyet meydanında düzenlenen resmi tören ile gerçekleşti. Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk koyma törenine Gebze Kaymakamlığına vekalet eden..

Gebze’de Zaferin 95. Yılı Törenle Kutlandı

Zafer Bayramının 95. yılı her yıl olduğu gibi bu yılda Gebze Cumhuriyet meydanında düzenlenen resmi tören ile gerçekleşti.

Gebze Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk anıtına çelenk koyma törenine Gebze Kaymakamlığına vekalet eden Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Gebze Belediye Başkan yardımcısı Nilay Ayran,  Gebze Garnizon komutanlığı, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, GTO Başkanı Nail Çiler, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider ve protokol üyeleriyle vatandaşlar katıldı. Meydanda bulunan Atatürk anıtına kaymakamlık, belediye ve garnizon komutanlığı çelenklerinin sunulmasıyla devam eden tören; İstiklal Marşı’nın okunması ve göndere Türk bayrağının çekilmesiyle sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL