Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Gebze’nin 2018 Bütçesi 390 Milyon TL Oldu” kilitlendi Gebze’nin 2018 Bütçesi 390 Milyon TL Oldu | Kocaelide Bugün
Manşetler Surmanset

Gebze’nin 2018 Bütçesi 390 Milyon TL Oldu

Gebze Belediyesi eki ayı meclisi ikinci oturumu dün yapıldı. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’ndaki meclis salonunda gerçekleşen meclis toplantısına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başkanlık etti. Yoklama-açılış ile başlayan..

Gebze’nin 2018 Bütçesi 390 Milyon TL Oldu

Gebze Belediyesi eki ayı meclisi ikinci oturumu dün yapıldı. 15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’ndaki meclis salonunda gerçekleşen meclis toplantısına Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker başkanlık etti. Yoklama-açılış ile başlayan mecliste 03 Ekim 2017 tarihli meclis birleşimine ait karar özetlerinin okunması ve oylanması ile devam edildi. Meclisin birinci maddesi Gebze Belediyesi 2015-2019 Stratejik Plan Revizyonu ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu okundu. Gündemin ikinci maddesi Gebze Belediyesi 2018 Mali Yılı Performans Programı ile ilgili Plan Bütçe Komisyonu raporu okunarak oyçokluğuyla kabul edildi.

Meclis toplantısında Gebze Belediyesi 2018 yılı bütçesi görüşülerek karara bağlandı. Buna göre Gebze Belediyesi’nin bütçesi gelir ve giderde 390 Milyon TL olarak belirlendi. Meclisin üçüncü maddesi Gebze Belediyesi 2018 Mali Yılı Bütçesi ve buna bağlı olarak gelir tarifesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu okunarak oyçokluğuyla kabul edildi. Gündemin dördüncü maddesi Özel güvenlik hizmet alımı işinin sari olarak yapılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu okunarak oy çokluğuyla kabul edildi. Gebzespor’a 650 bin TL nakdi yardım talebi kabul edildi. İmar komisyon raporu okunarak oy birliğiyle kabul edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL