Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gebze’nin değerlerini koruyoruz | Kocaelide Bugün
Güncel

Gebze’nin değerlerini koruyoruz

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma Derneği, Gebze, Çayırova, Darıca Taşköprülüler Derneği, Gebze Duraklı Köyü ve Çevre Köyü Derneği, Gebze Şoförler..

Gebze’nin değerlerini koruyoruz

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma Derneği, Gebze, Çayırova, Darıca Taşköprülüler Derneği, Gebze Duraklı Köyü ve Çevre Köyü Derneği, Gebze Şoförler Cemiyeti yönetimlerinin yanı sıra, Gebze Meclis Üyesi Sadık Güvenç ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Mehmet Başaran’ı makamında ağırladı.

“BU HUSUSA EKİBİMİZLE BİRLİKTE ÇOK DİKKAT EDİYORUZ”

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı görüşmede, Gebze bölgesinin sosyal ve kültürel birçok özelliklerini korumak için çalıştıklarını belirten konuklar, Büyükşehir Belediyesi’nin bu noktada kentin tüm değerlerini kapsayıcı çalışmalar yapmasını takdirle karşıladıklarını belirttiler. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, “Kocaeli’nin ve Gebze bölgemizin değerlerini sizlerle birlikte koruyoruz. Bizim için kentimizin kimliğini taşıyan ve gelecek nesillere taşınması gereken her özellik çok ama çok önemlidir. Bundan dolayı tüm ekibimizle bu hususa çok dikkat ediyoruz” dedi.

BİLGE ŞEHİR KOCAELİ ÇOK ÖNEMLİ BİR PROJEDİR

Kentin kimliğine dönük özellikleri korumak için çalışma yaptıklarını özellikle vurgulayan Gebzeliler Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleri ve diğer STK’ların temsilcileri, Bilge Şehir Kocaeli projesinin de çok önemli olduğunu altını çizdiler.  Bu sayede yemeğinden halk oyununa, tarihi evlerinden insanımızın yaşam şekline kadar tüm değerlerin yaşaması için çaba sarf eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na ayrıca teşekkür ettiler. Dümbüldek suyu için verilen katkıya ayrıca teşekkür eden konuklar, köylere yapılan hizmetler için bölge insanının ve kendilerinin müteşekkir olduklarını da belirttiler

“RABBİMİZİN RIZASINI KAZANACAK İŞLER YAPIYORUZ”

Göreve geldikleri ilk günkü heyecanla Kocaeli’nin dört bir köşesine hizmet götürdüklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Rabbimizin rızasını kazanacak işler yapıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin bu kentte en güzel şekilde yaşamlarını sürdürmesi için çalışıyoruz” şekliden konuştu. Dümbüldek suyu festivaline katkılarından dolayı Kocaeli ve ilçeleri Taşköprülüler Dernek Başkanı Osman Kılcan, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na bir teşekkür plaketi takdiminde de bulundu. Toplumun tüm yönleriyle daha güzel günlere ulaşması için çalıştıklarını ayrıca ifade eden Karaosmanoğlu, “Okulları devamlı suretle ziyaret ediyorum. Çocuklarımızın geleceğe donanımlı hazırlanması arzu ederken, sağlıklı bir birey olmalarını da istiyorum. Çocuklarımızın ve gençlerimizin hayatını dolduracak projeler üretiyoruz. Sürdürülebilir, ekonomik ve pratik projeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın üretmesinde da ayrıca fayda görüyorum” diyerek açıklamalarını tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin tamamlanmasının ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL