Gece boyu görev başında kalmaya devam

İzmit Belediyesi ekiplerinden köylerde gece boyu kar mücadelesi   İzmit Belediyesi gece gündüz demeden kar küreme işlemlerine devam ederken,  sabah vatandaşların ulaşımda sıkıntı çekmemesi için büyük uğraş veriyor   İzmit..

Gece boyu görev başında kalmaya devam

İzmit Belediyesi ekiplerinden köylerde gece boyu kar mücadelesi

 

İzmit Belediyesi gece gündüz demeden kar küreme işlemlerine devam ederken,  sabah vatandaşların ulaşımda sıkıntı çekmemesi için büyük uğraş veriyor

 

İzmit Belediyesi sorumluluk alanı olsun olmasın ana arterler başta olmak üzere tüm köy yollarının kar küreme ve tuzlama işlemlerini gerçekleştirerek vatandaşların sıkıntı çekmemesini sağlıyor. Recepköy, Balören, Karaabdülbaki, Sapakpınar, Gülbahçe Kadriye, Düğmeciler, Emirhan, Kozluca, Orhaniye, Çubuklu Osmaniye, Akmeşe, Gedikli, Zeytinburnu, Bayraktar, Bulduk Piroğlu başta olmak üzere tüm köylerde çok sayıda ekip çalışarak, karla kaplanan yolları açmak için var gücüyle mücadele ediyor.

İZMİT BELEDİYESİNDEN KÖYLERDE KAR MESAİSİ

 

Kar muhalefeti nedeniyle yolların kapanmaması için özveriyle çalışan İzmit Belediyesi Fen İşleri, Park Bahçeler, Temizlik İşleri ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yalnızca ana yollarda değil, tüm ara yollar, sokaklar ve köylerde sürdüren İzmit Belediyesi ekipleri, gece boyu görev başında kalmaya devam edecek.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL