Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gece boyunca kar mesaisi | Kocaelide Bugün

Gece boyunca kar mesaisi

İzmit Belediyesi gece boyunca kar ve buzlanmayla mücadele etti   Meteorolojiden gelen kar ve buzlanma uyarısı sonrası teyakkuza geçen İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gece boyunca yaptığı çalışmalarla kar..

Gece boyunca kar mesaisi

İzmit Belediyesi gece boyunca kar ve buzlanmayla mücadele etti

 

Meteorolojiden gelen kar ve buzlanma uyarısı sonrası teyakkuza geçen İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gece boyunca yaptığı çalışmalarla kar ve buzlanmayla mücadele etti.

 

Meteorolojiden gelen kar yağışı ve buzlanma uyarısı sonrası teyakkuza geçerek bütün hazırlıklarını tamamlayan İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri önceki gece hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesiyle birlikte yollara düşerek çalışmalarına başladı.

CADDE VE SOKAKLARDA TUZLAMA ÇALIŞMASI

 

Kar yağışının az seviyede olmasına rağmen yollara düşen İzmit Belediyesi ekipleri özellikle buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptı. Gece boyunca cadde ve sokaklarda buzlama çalışmaları devam ederken sabah işlerine gitmek isteyen vatandaşların yaşanan buzlanmadan etkilenmemesi için ekipler var gücüyle çalıştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL