Gece Boyunca Sürdü

İzmit Belediyesi şehri kara teslim etmiyor   İzmit Belediyesi Karla Mücadele Timi, halkın kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için tüm mahalle ve köylerde gece boyunca yol açma ve tuzlama çalışması yaptı İzmit..

Gece Boyunca Sürdü

İzmit Belediyesi şehri kara teslim etmiyor

 

İzmit Belediyesi Karla Mücadele Timi, halkın kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için tüm mahalle ve köylerde gece boyunca yol açma ve tuzlama çalışması yaptı

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Karla Mücadele Timleri akşam saatlerinde etkisini arttıran kar yağışıyla birlikte harekete geçti. Şehir merkezinde ve kırsal mahallelerde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için alarmda bekleyen ekipler gece boyunca, kentin birçok noktasında aralıksız yol açma ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirdi.

GECE BOYUNCA SÜRDÜ

Etkili yağışla birlikte kar küreme çalışmalarını hızlandıran ekipler, karla kapanan yolları açtı, ardından tuzlama çalışması yaparak buzlanmaya karşı tedbir aldı. Kentin farklı noktalarında nöbet tutan kar timleri halkın günlük yaşamının kesintiye uğramaması ve herhangi bir kaza yaşamaması için çalışmalarını özveriyle sürdürüyor. 24 saat teyakkuzda olan ekiplerinin kar mesaisi yağış etkisini kaybedene kadar aralıksız sürdürecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL