“Geçmişe Sahip Çıkmaya Çalışıyoruz”

Hürriyet, Kocaelispor’un Eski Yöneticilerini ve Efsane Futbolcularını Misafir Etti. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Mehmet Sadık Efe’nin vefatının 16. yıl dönümü kapsamında bir araya gelen Kocaelispor’un eski yöneticileri..

“Geçmişe Sahip Çıkmaya Çalışıyoruz”

Hürriyet, Kocaelispor’un Eski Yöneticilerini ve Efsane Futbolcularını Misafir Etti.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Mehmet Sadık Efe’nin vefatının 16. yıl dönümü kapsamında bir araya gelen Kocaelispor’un eski yöneticileri ve efsane futbolcularını misafir etti.

Kocaelispor’un eski başkanlarından İsmail Kalkandelen, eski yöneticilerinden Metin Uçar, Özer Altan, Güngör Saner, eski futbolcularından İbrahim Yazıcıoğlu, Mahir Danabay, Müfit Şenkal, Kemal Türkeş, Ali Burul, Engin Tuncay, Bülent Baurman, Kamuran Akşar, Hüseyin Çakmak ile Biz İzmitiz Platformu Başkanı Hüseyin Erol,  Kocaelispor’un efsane yöneticilerinden Mehmet Sadık Efe’nin vefatının 16. yıl dönümü kapsamında “İzmit Unutmaz” etkinlikleri kapsamında Mehmet Sadık Efe’yi anma programı düzenleyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti.

Geçmişe Sahip Çıkmaya Çalışıyoruz

Ziyarette konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “İzmit Unutmaz” etkinliklerimiz kapsamında Kocaelisporumuzun efsane yöneticilerinden Mehmet Sadık Efe’nin anma etkinliği düzenlemesi fikri paylaşıldığında hemen gerçekleştirmek istedik. Geçmişte ki paylaşımlar ve anılar gelecek için çok ve kıymetli yol göstericidir. Bu anlamda elimizden geldiği kadar geçmişe sahip çıkmaya çalışıyoruz. Geçmişi bilemezsek, geçmişin anılarını yaşatamazsak geleceğe yön verememeyiz” dedi.

Geçmişteki Mücadeleyi Geleceğe Taşımak

Konuşmalarına devam eden Başkan Hürriyet, “Biz elimizden geldiği kadar Kocaelispor camiasına değer vermiş, ruh katmış ve kenti bir araya getirmiş kıymetli insanlarımızı bir araya getirmeye çalışıyoruz. Bugün hayatta olmayanları anmaya çalışıyoruz. Bu anmalar sadece vefat edenleri anmak değil, aslında o dönemi de anlamak, anlatmak ve o mücadeleyi de geleceğe taşımaktır” dedi.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL