Gedikoğlu ve yönetimi Vali Yavuz’u ziyaret etti

MARİMDER’den Vali Yavuz’a Ziyaret   Genel Merkezi Kocaeli’nde olan MARİMDER İş İnsanları Derneği Başkanı Zeki Gedikoğlu ve yönetimi Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a ziyarette bulunarak yurt içi ve yurt dışı çalışmaları..

Gedikoğlu ve yönetimi Vali Yavuz’u ziyaret etti

MARİMDER’den Vali Yavuz’a Ziyaret

 

Genel Merkezi Kocaeli’nde olan MARİMDER İş İnsanları Derneği Başkanı Zeki Gedikoğlu ve yönetimi Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a ziyarette bulunarak yurt içi ve yurt dışı çalışmaları hakkında bilgi verdiler, yeni projelerini anlattılar

 

Kısa adı MARİMDER olan Uluslararası Marmara İş İnsanları ve Müteahhitler Derneği Genel Başkanı M. Zeki Gedikoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u ziyaret ettiler. Ziyarete Türk-Arap Ekonomi ve Stratejik İşbirliği Derneği (TASCA) Başkanı Dr. Muhammed El-Adil de katılarak Türkiye ve Tunus’un ortak geçmişi ve geleceğe yönelik gerçekleştirilebilecek stratejik iş birliği yatırımları hakkında bilgi verdi. Kendilerini ‘Osmanlı’ olarak gördüklerinin altını çizen El-Adil Türk yatırımcıları beklediklerini ifade etti.

Ziyaret esnasında derneğin amaçları ve faaliyetleri hakkında Vali Yavuz’a geniş bir bilgi verildiğini kaydeden Başkan Gedikoğlu, şu bilgileri verdi, “Yaklaşık 2 saat süren görüşmemizde, ülke gündemi ve iş dünyası hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Öncelikle Sayın Valimize teşekkür eediyoruz. Kendileri halkla bütünleşen bir vali, bu anlamda STK’lara yaklaşımı da çok önemli.

Sayın Valimizle olan görüşmemizde, isminin sonu “SİAD” ile biten iş adamları derneklerinden bizi ayıran en önemli özellik, Bizim genel merkezimizin Kocaeli’nde olduğunu ifade ettik. Diğer bütün “SİAD”ların merkezi Ankara veya İstanbul’da bulunuyor. Bu bakımdan 75 ilde ve 50 ülkede temsilciliği bulunan MARİMDER’in Kocaeli için önemli bir STK olduğunu ve iş insanlarımızın Türkiye ve dünya çapında çeştli noktalara ulaşabilmesi adına önemli görevler ifa ettiğini vurguladık. Sayın valimiz de bizleri takip ettiklerini ve başarılarımızı takdir ettiklerini ifade ettiler.

Ziyaretimizde ayrıca bu ay içinde yönetimimiz ve şubelerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz Diyarbakır ve Tunus ziyaretlerimiz hakkında bilgi verdik. Özellikle Diyarbakırımız’ın yatırıma bakir bir şehir olduğunu ifade ettik. Bu anlamda Diyarbakır şubemizin her türlü yatırım kolaylığı konusunda hazır olduğunu ifade ettik.

Ayrıca Tunus ziyaretimizde de Tunuslu iş insanları ve yöneticilerle yaptığımız görüşmelerde Türkiye’ye ve Türk sermayesine olan taleplerini dile getirdiler. Tunus Türk yatırımcısı için geniş imkânlar sunan bir ülke” dedi.

Vali Yavuz da ziyaret nedeniyle teşekkür ederek verilen bilgilerin Türk yatırımcıların ülkemiz ve dünya çapındaki başarılarıyla gurur duyduklarını ifade etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL