“Geleceğimizin Teminatı Yazarlarımız”

Kocaelili Küçük Yazarlar Sakarya’da Kitaplarını İmzaladı Kocaeli’nde ilk, orta ve lise düzeyinde okuyan küçük ve genç yazarlar Sakarya’da düzenlenen 2. Çocuk Kitapları Günleri’nde kitaplarını imzaladılar ve okurlarıyla sohbet etme imkânı..

“Geleceğimizin Teminatı Yazarlarımız”

Kocaelili Küçük Yazarlar Sakarya’da Kitaplarını İmzaladı

Kocaeli’nde ilk, orta ve lise düzeyinde okuyan küçük ve genç yazarlar Sakarya’da düzenlenen 2. Çocuk Kitapları Günleri’nde kitaplarını imzaladılar ve okurlarıyla sohbet etme imkânı buldular.

Sakarya’da bu yıl ikincisi düzenlenen Çocuk Kitapları Günleri’nde bir ilk yaşandı ve Kocaelili Çocuk Yazarlar Sakarya’da kitaplarını imzaladılar… Adapazarı Agora AVM’de düzenlenen çocuk kitapları günlerinde her yaşta çocuğa ve gence hitap eden binlerce kitap okurlarıyla buluştu. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği organizasyona ise damgasını Kocaelili çocuk ve genç yazarlar vurdu.

Beş Genç Ve Çocuk Yazar

Anayurt Yayınlarının öncülüğünde 4 Eylül Cumartesi ve 5 Eylül Pazar günü gerçekleşen organizasyonda yüzlerce yazarın binlerce kitabı, kitapseverlerle buluştu. Yazarlarımız Duru Melek Cevherli, Yağmur Savaşhan, Bilge Melek Cevherli, Yasin Şahin ve Esila Su Özkol’un da eserlerini imzaladığı kitap günlerine okulların ve özellikle de öğretmenlerin ilgisi büyüktü.

Geleceğimizin Teminatı Yazarlarımız

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Melekler Yayıncılık’ın sahibi Alptekin Cevherli, “Bu güzel organizasyon nedeniyle Anayurt Yayınları’nın sahibi değerli Hocam Sayın Mustafa Anayurtlu’ya ve Agora AVM yönetimine çok teşekkür ederim. Gerçekten de çok önemli bir kültür hizmetini hayata geçiriyorlar. Bu organizasyon sayesinde bizim de yayınevi olarak Türkçemizin geleceğine yönelik olarak yürüttüğümüz “Çocuk Yazarlar Proje”mize kuvvetli bir destek vermiş oldular.

Dilimizin yozlaşmasına karşı çok önemli bir çalışma olan ve edebiyata yetenekli çocuklarımızı keşfederek çalışmalarını kitap haline getirmelerine destek verdiğimiz çocuklarımızın sayısı inşaallah artarak devam edecek” dedi…

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL