’’ Geleceğin Başarılı Girişimcileri Buradan Çıkacak”

Körfez Ticaret Odası farklı alanlarda etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Körfez Ticaret Odası, Körfez Milli Eğitim Müdürlüğü ve MARKA  işbirliği ile gerçekleştirilen “10-14 yaş grubu öğrencilere Geleceğin CEO’ları Girişimci..

’’ Geleceğin Başarılı Girişimcileri Buradan Çıkacak”

Körfez Ticaret Odası farklı alanlarda etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda Körfez Ticaret Odası, Körfez Milli Eğitim Müdürlüğü ve MARKA  işbirliği ile gerçekleştirilen “10-14 yaş grubu öğrencilere Geleceğin CEO’ları Girişimci Çocuk Atölyesi Eğitimi’’ düzenledi.

ÇOCUKLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Körfez Ticaret Odası farklı alanlarda etkinlikler düzenlemeye devam ediyor bu kapsamda Körfez Ticaret Odası, Körfez Milli Eğitim Müdürlüğü ve MARKA  işbirliği ile gerçekleştirilen “10-14 yaş grubu öğrencilere Geleceğin CEO’ları Girişimci Çocuk Atölyesi Eğitimi’’ düzenledi. 21-25 Ağustos eğitim süresi ve 26 Ağustos’ta çalışmalarının sunumunu yapacakları bir demo day düzenleneceği etkinliğe çocukların ilgisi yoğun oldu.

ÇOCUKLARA SERTİFİKALI EĞİTİM

10-14 yaş grubu öğrencilere yönelik olarak verilecek eğitimde CEO Nedir? Dünya’daki başarılı CEO’lardan örnekler, Dünya’daki çocuk CEO’lardan örnekler, geleceğin CEO’ları program tanıtımı, fikir nedir? İnsanlar neden fikir geliştirir? Fikir geliştirme nedir? fikir geliştirme aşamaları nelerdir?, Türkiye’den ve Dünya’dan başarılı girişimcilik örnekleri iş fikri tasarlama: pazar bulma sanatı, iş fikri tasarlama: ihtiyaç analizi, hedef analizi, çözüm analizi, ürün tasarlama, ihtiyaç belirleme, ürünü hayata geçirme planlaması, satış stratejisi nasıl oluşturulur? müşteriye ulaşmanın önemli noktaları nelerdir gibi pek çok konu 5 günlük eğitimde öğrenciler ile paylaşılacak. Eğitim sonunda çocukların hazırladıkları çalışmalar sunuma çıkarılacak.

RECEP ÖZTÜRK’’ GELECEĞİN BAŞARILI GİRİŞİMCİLERİ BURADAN ÇIKACAK

Eğitimin ilk günü açılışında MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ve Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk çocuklara başarılar dileyerek ‘’Körfez Ticaret Odası olarak MARKA, İlçe Milli Eğitim ve Fikir Değirmeni firması ile geleceğin girişimcilerini yetiştirmek ve girişimcilik ruhunu çocuklarımıza kazandırmak için odamızda verdiğimiz ikinci eğitimden dolayı son derece mutluyuz. İnanıyoruz ki geleceğin başarılı girişimcileri şuan aramızda ve ülkemiz için gelecekte önemli işler başaracaklar. MARKA Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu ise Körfez Ticaret Odası’na bu organizasyona ev sahipliğinden dolayı teşekkürlerini iletti

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL