Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gelecek Çayırova'da Başkan Demirci | Kocaelide Bugün

Gelecek Çayırova’da Başkan Demirci

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci Oldu Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran tarafından Çayırova ilçe başkanlığına Kağan Demirci getirildi. Gelecek Partisi Çayırova kurucu ilçe başkanlığı görevine atanan ..

Gelecek Çayırova’da Başkan Demirci

Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı Kağan Demirci Oldu

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran tarafından Çayırova ilçe başkanlığına Kağan Demirci getirildi.

Gelecek Partisi Çayırova kurucu ilçe başkanlığı görevine atanan  Kağan Demirci’ye  Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran tarafından yetki belgesi verildi.

Yetki belgesi verilmesinde Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkan Yardımcısı Serap Çakır ile il başkan yardımcısı Yunus Küçükpolat ‘ta hazır bulundu.

Kağan Demirci yaptığı açıklamada “en kısa sürede ilçe binamızı tutup, yönetim kurulumu oluşturacağım” dedi.

 

“Kağan Demirci, 1992, Kartal/İstanbul doğumlu olup aslen Artvinlidir. Lisans eğitimi olarak Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Yüksek Lisans eğitimi olarak Gebze Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi Strateji Bilimi bölümlerinden mezun oldu.

Yurtdışı dil eğitimlerini de başarıyla tamamladı. Yabancı dil olarak İngilizce bilmektedir. İş olarak bir taraftan aile şirketinde demir çelik – kaynak sektöründe ticarete devam ederken diğer taraftan da kendi mesleği olan mühendisliğe devam etmektedir. Bir çok mühendislik projesinde görev almaktadır. Ayrıca halen MUSİAD Gebze üyesidir.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL