Gelecek Dilovası’nda Başkan Karadaş

Gelecek Dilovası’nda Ahmet Karadaş dönemi  Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun ramazan ayında Kocaeli’ni ziyaretinin ardından, İl Başkanı Serap Çakır yeni yapılanmaya ve ilçe başkanlıklarında da revizyona devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Çayırova’ya..

Gelecek Dilovası’nda Başkan Karadaş

Gelecek Dilovası’nda Ahmet Karadaş dönemi

 Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun ramazan ayında Kocaeli’ni ziyaretinin ardından, İl Başkanı Serap Çakır yeni yapılanmaya ve ilçe başkanlıklarında da revizyona devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Çayırova’ya İbrahim Fazlıoğlu’nun atanmasının ardından bu hafta da Dilovası İlçe Başkanlığı’nda bir değişim gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz hafta Fesih Telli’nin görevden alınması sonrası boşalan koltuğa Ahmet Karadaş getirildi.

Karadaş, yetki belgesini Kocaeli İl Başkanlığı’nda Serap Çakır’ın elinden aldı. Yetki belgesi teslimi sonrasında bir açıklama yapan Karadaş, kendisine duyulan güven nedeniyle teşekkür ederek, “Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve İl Başkanımız Sayın Serap Çakır başta olmak üzere süreçte emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Dilovası’nda partimizi hak ettiği noktaya taşımak için ekip arkadaşlarımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katacağız. Hemşerilerimizin sadece seçim öncesi değil her an yanında olacağız” diye konuştu.

Atama sonrası kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Serap Çakır ise şunlar söyledi:

“Seçimler zamanında yapılsa bile önümüzde bir yıllık bir zaman dilimi kaldı. Bu bir yıl içinde ekip arkadaşlarımızı doğru seçmek, gerekli değişimleri bir an önce gerçekleştirmek durumundayız. Siyasetin bu kadar hareketlendiği bir atmosferde en doğru adımları atmak için titizlikle çalışıyoruz. Bu doğrultuda Çayırova’nın ardından Dilovası’nda da değişime gittik. Önümüzdeki süreçte gerek görüldüğü takdirde birkaç düzenleme daha söz konusu olabilir. Bu vesileyle Ahmet arkadaşımıza ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Ahmet Karadaş kimdir?

 1981 Gebze doğumlu olan ve 1990 yılından itibaren Dilovası’nda yaşayan Ahmet Karadaş, üniversite mezunu olup özel bir şirkette iş yönetici olarak çalışmaktadır.

Uzun yıllar Dilovası AK Parti’de siyaset yapmış olan Karadaş, işçi sağlığı ve iş güvenliği uzmanıdır.

Karadaş, 1994 yılında ağabeyi NİHAT KARADAŞ’ı Şırnak’ta terörle mücadelede şehit olarak vermiştir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL