Gelecek Gençlerde Giriş Başkan Oldu

Gelecek Partisi Çayırova Gençlik Kolları Başkanlığına Enez Giriş ‘in ataması yapıldı. Enez Giriş, Gelecek Partisi Kocaeli il başkanı Ömer Faruk Başaran ve il gençlik kolları başkanı Sema Bozaba  tarafından verilen..

Gelecek Gençlerde Giriş Başkan Oldu

Gelecek Partisi Çayırova Gençlik Kolları Başkanlığına Enez Giriş ‘in ataması yapıldı.

Enez Giriş, Gelecek Partisi Kocaeli il başkanı Ömer Faruk Başaran ve il gençlik kolları başkanı Sema Bozaba  tarafından verilen mazbatasını aldı.

Giriş yaptığı açıklamada “Başta Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na, Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Gözel’e, Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Şehircilik biriminden Sorumlu Genel başkan Yrd. Doğan Demir’e , Genel Merkez İletişim Başkan Yrd. Serap Çakır’a, İl Başkanımız Ömer Faruk Başaran’a, İl Gençlik Kolları Başkanımız Sema Bozaba ‘ya ve Çayırova Siyasetine Fark katacağına inandığım İlçe Başkanım Kağan Demirci ‘ye teşekkürü bir borç bilirim.
Geleceğe dair endişelerinden dolayı geleceğine sahip çıkacak ve beraber yol yürüyeceğimiz genç arkadaşlarım ile çıktığımız bu yolda Rabbim utandırmasın.” dedi.

Enez Giriş

1998,Gebze/Kocaeli doğumlu olup aslen Samsunlu’dur. Lise hayatını Darıca İmam-Hatip lisesin’de, Üniversite ise Kocaeli Üniversitesi Satış Pazarlama bölümünden mezun oldu.2012 ve 2018 yılına kadar Ak Parti gençlik kollarında aktif görevler aldı. Darıca Belediyesinde Şükrü KARABACAK başkanlığı döneminde DAKKON (Darıca Kent Konseyi Gençlik Meclisi) kurucu kadrosunda aktif görevlerde bulundu. Darıca Belediyesine Osmanlı Mehteran Takımı kurucularından olup aynı zamanda Mehteran Takımı Yönetmenliğini yaptı ve Bir çok STK ve Projelerde aktif görevler aldı. İş hayatı olarak Özel Sektör’de Satın Alma Sorumluluğu yapmakta.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL