Gelecek Gölcük’e atama

Gelecek Gölcük Ayşe Küpeli’ye emanet Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ramazan ayında Kocaeli ziyaretinin ardından geçen hafta da Çayırova’da fabrika işçilerini ziyaret gerçekleştirmişti. Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır yeni yapılanmaya..

Gelecek Gölcük’e atama

Gelecek Gölcük Ayşe Küpeli’ye emanet

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ramazan ayında Kocaeli ziyaretinin ardından geçen hafta da Çayırova’da fabrika işçilerini ziyaret gerçekleştirmişti.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır yeni yapılanmaya ve ilçe başkanlıklarında da revizyona devam ediyor.Geçtiğimiz ay Çayırova ve Dilovası atamalarının ardından çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Başkan Çakır, Gölcük İlçe Başkanlığı’na yeni bir atama gerçekleştirdi.

Teşkilatların aktif çalışabilmesi için yapılan revizyonlar ile Gölcük İlçe Başkanlığına Ayşe Küpeli atandı. Küpeli,yetki belgesini Kocaeli İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Serap Çakır’ın elinden aldı.İl Başkan Yardımcılarınında hazır bulunduğu yetki belgesi teslimi sonrasında bir açıklama yapan Başkan Küpeli, kendisine duyulan güven nedeniyle teşekkür ederek, “Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve İl Başkanımız Sayın Serap Çakır başta olmak üzere süreçte emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ülkemiz de yaşanan sıkıntılardan kurtulmak adına bende birşeyler yapmak istedim.Aktif ve enerjik bir şekilde çalışarak Gölcük’te partimizi hak ettiği noktaya taşımak için ekip arkadaşlarımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katacağız. ” diye konuştu.

Atama sonrası kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Serap Çakır ise şunlar söyledi:

“Seçim öncesi bu son yaz ve önümüzde bir yıl dan az bir zaman dilimi kaldı.Seçim atmosferine girilerek siyasetin bu kadar hareketlendiği günler de en doğru adımları atmak için titizlikle çalışıyoruz.

Bu doğrultuda önümüzdeki süreçte eksikliklerimizi gidermek,teşkilatlarımızı güçlendirmek ve faal hale getirebilmek adına gerek görüldüğü takdirde birkaç düzenleme daha yapma ihtiyacı duyabiliriz.Bu vesileyle Darıca ve Kartepe’nin ardından üçüncü kadın ilçe başkanımız olan Ayşe Başkanımıza güveniyor ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum.

”Ayşe Küpeli kimdir?”

1969 Kahramanmaraş doğumlu olan ve Gölcük Değirmendere’de yaşayan ve işletmesi olan Ayşe Küpeli, kendi organizasyon şirketinde yönetici olarak çalışmaktadır. Uzun yıllar özel okul ve fabrikalar da profesyonel şef aşçı olarak çalışan Küpeli evli ve 3 çocuk annesidir.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL