Genel Güncel İzmit

Gelecek İzmit’den 16 Ocak Basın Onur Günü Mesajı

Cumhuriyet’imizin banisi Mustafa Kemal Atatürk 16 Ocak 1923 tarihinde İzmit’te gerçekleştirdiği basın toplantısında yeni kurulacak olan Cumhuriyet Türkiye’sinin hedefleri anlatmış, gazeteci ve yazarlarla ülkenin geleceğini konuşmuş, onların fikirlerini almıştır. Cumhuriyet..

Gelecek İzmit’den 16 Ocak Basın Onur Günü Mesajı

Cumhuriyet’imizin banisi Mustafa Kemal Atatürk 16 Ocak 1923 tarihinde İzmit’te gerçekleştirdiği basın toplantısında yeni kurulacak olan Cumhuriyet Türkiye’sinin hedefleri anlatmış, gazeteci ve yazarlarla ülkenin geleceğini konuşmuş, onların fikirlerini almıştır.

Cumhuriyet fikrini ilk olarak demokrasinin en önemli aracı olduğuna inandığı gazetecilere açıklayan ve Bu onuru ilk yaşayan ilk şehir olan İzmit bugün yerel basının en güçlü ve etkin olduğu yerlerden biri olmasından büyük onur ve mutluluk duymaktayım bu vesile ile

Toplumun her alanında haber alması içim üstlendiği rolü hakkıyla yerine getiren gazetecilerimiz, çok değerli katkılar sağlamışlardır Tüm basın mensuplarımızı yapmış oldukları tüm özverili çalışmalardan dolayı tebrik eder “BASIN ONUR GÜNÜNÜZÜ” kutlarım.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL