Gelecek Kocaeli lokum dağıttı

Gelecek Partisi, Kocaeli’de unutulmaya yüz tutmuş geleneği canlandırdı Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, kentte unutulmaya yüz tutan Ramazan ayında lokum dağıtma geleneğini yeniden hayata geçirdi Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı,..

Gelecek Kocaeli lokum dağıttı

Gelecek Partisi, Kocaeli’de unutulmaya yüz tutmuş geleneği canlandırdı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, kentte unutulmaya yüz tutan Ramazan ayında lokum dağıtma geleneğini yeniden hayata geçirdi

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, Kadir gecesi münasebetiyle kentin çeşitli noktalarında vatandaşlara lokum ikramında bulundu.

İl Başkanı Serap Çakır öncülüğünde yapılan çalışma, gündüz Gölcük ilçesinde gerçekleştirilirken akşam da merkez ilçe İzmit’te sürdü.

İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar’ın da katılım sağladığı çalışmada parti teşkilat mensupları vatandaşlarla sohbet etme fırsatı da yakalarken ülke meselelerine dair görüş alışverişinde bulundu.

Vatandaşlar lokum ikramından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken bu geleneğin uzunca bir süredir unutulduğunu belirterek, yapılan bu çalışmadan dolayı İl Başkanı Serap Çakır ve teşkilat mensuplarına teşekkürlerini ilettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL