Gelecek Kocaeli Tam Kadro Sahada

Gelecek Partisi Kocaeli Genel Başkan Yardımcıları İle Sahada Gelecek Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyeleri (KK) Genel Başkan Yardımcısı  Abdullah Başçı bölge koordinatörü Cuma İçten,İl Başkanı Serap Çakır Başkanlığında, Kartepe..

Gelecek Kocaeli Tam Kadro Sahada

Gelecek Partisi Kocaeli Genel Başkan Yardımcıları İle Sahada

Gelecek Partisi Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyeleri (KK) Genel Başkan Yardımcısı  Abdullah Başçı bölge koordinatörü Cuma İçten,İl Başkanı

Serap Çakır Başkanlığında, Kartepe İlçe Başkanı Emel Oruç ve teşkilat mensupları ile birlikte muhtarları ziyaret ettiler.
Muhtarlar’dan mahallelerdeki sorunları dinleyip notlarını alan Genel Başkan Yardımcıları, tüm bu sorunları dikkate alacaklarını ve Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu ile paylaşıp gündeme alacaklarını ifade ettiler.
Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı;”Kartepe’de bizleri bağrına basan esnafımızı ziyaret ederek dertlerine ortak olduk. Sorun ve problemlerini dinledik. Esnafımız partimize ve genel başkanımıza güveniyor.’’ Dedi.
Genel Başkan Yardımcısı ve bölge koordinatörü Cuma İçten; ”KARTEPE pazarını altını üstüne getirdik. İktidarın giremediği yerlerde teveccüh ile karşılaşıyoruz.’’ Dedi.
Daha sonra Gelecek Partisi heyeti, Kızılay Kartepe Şubesini ziyaret ettiler

Abdullah Başçı;’ ‘Misafirperverliğinden dolayı Şube Başkanı Ali Varol’a teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile yardımlaşma kültürünün yaşatılmasında emeği geçen bütün Türk Kızılay’ı çalışanlarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.’’ Dedi.

 
Cuma İçten; ”Kocaeli / Kartepe’de KIZILAY şube başkanı Ali Varol ve ekibini ziyaret ettik. Türkiye’nin her bölgesinde gönüllü çalışan Kızılay ekibine teşekkür ederim.’’ Dedi.
 
Kartepe Kızılay şube başkanı Ali Varol ise;’’ İlk defa siyasi bir parti böyle geniş bir heyet ile ziyaretimize geliyor.’’ diyerek memnuniyetini dile getirdi.
 
Serap Çakır; ’Saha çalışmalarımıza ve halkla iç içe olmaya devam edeceğiz, halkımız erken seçim değil hemen seçim istiyor dedi
 
Heyet daha sonra Kocaeli İzmit İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
 
Akşam gerçekleştirecekleri toplantı öncesi ise Kocaeli esnafını ziyaret ettiler ve yine aynı teveccühü gördüklerini ifade ettiler.
 
 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL