Gelecek şehir merkezine taşındı

Gelecek Kocaeli yeni yerinde Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır görevi aldıktan sonra ilk iş olarak parti binasını şehir merkezine taşıdı. Tefrişatı devam eden binaya tabelalar asıldı. Kurulduğu günden..

Gelecek şehir merkezine taşındı

Gelecek Kocaeli yeni yerinde

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır görevi aldıktan sonra ilk iş olarak parti binasını şehir merkezine taşıdı. Tefrişatı devam eden binaya tabelalar asıldı.

Kurulduğu günden itibaren İzmit M. Alipaşa Mahallesi Demokrasi Bulvarında faaliyet gösteren Gelecek Partisi Kocaeli İl Teşkilatı ve İzmit İlçe Teşkilatı, İzmit Ömerağa Mahallesi Ankara Karayolu Caddesi Kartepe Apartmanına taşındı. İl başkanı Serap Çakır yaptığı açıklamada, “20 aydır faaliyet gösterilen bina bölge olarak uygun değildi. Şehir merkezi ve D-100 karayoluna cephesi olan bir yere taşınmayı uygun gördük. Görevi teslim aldığımda ilk iş olarak taşınma ve bir yandan da yönetim kurulunu oluşturmak için yoğun mesai harcadık. Hedeflediğimiz gibi iki hafta içinde hem taşındık hem de resmi prosedürlerini de yerine getirerek yönetimimizi oluşturduk. Ufak tefek eksiklikleri de birkaç gün içerisinde tamamlayıp misafirlerimizi yeni yerimizde ağırlayacağız. Yönetim kurulu içerisinde görev dağılımını da en kısa sürede tamamlar, sahaya ineriz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL