Geleneksel Kaz gecesine hazırlanıyorlar

Darıca Ardahanlılar Derneği Kaz Gecesi Düzenliyor. Darıca Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Geleneksel Kaz gecesine hazırlanıyor. 18 Mart Cuma günü gerçekleşecek geceye katılımın çok yoğun olması bekleniyor. Darıca Ardahanlılar Kültür..

Geleneksel Kaz gecesine hazırlanıyorlar

Darıca Ardahanlılar Derneği Kaz Gecesi Düzenliyor.

Darıca Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Geleneksel Kaz gecesine hazırlanıyor. 18 Mart Cuma günü gerçekleşecek geceye katılımın çok yoğun olması bekleniyor.

Darıca Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Geleneksel olarak düzenlenen Kaz gecesinde dernek üyelerini ve yöre halkını bir araya getirecek. Bölge protokolünün ve bölge insanın yoğun ilgi göstereceği Kaz Gecesi 18 Mart Cuma günü Darıca Beyaz İnci düğün Salonunda dernek üyelerini ve yöre halkını ağırlayacak. Sunuculuğunu Sevgi Aksel’in yaptığı Kaz gecesi programında bölgenin tanınmış ses sanatçısı Murat Güler ve Serhat Özer sahne alacak.

BAŞKAN IŞIK “GECMİŞİ YAD EDECEĞİZ”

Darıca Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Işık yaptığı açıklamada, “Geleneklerimizden biri olan Kaz gecesinde değerli hemşerilerimi bu programımızla buluşturarak hem geçmişi yad edeceğiz hem de Pandemi nedeniyle bir birinden uzak kalan hemşerilerimizin bu gecede özlem gidermelerine vesile olacağız. Bölgemizi temsil eden ses sanatçılarımızın seslendireceği türkülere birlikte eşlik edeceğimiz, birlikte halay çekeceğimiz Kaz gecemize hemşerilerimizi bekliyorum” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL