Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gelinlik ve damatlıkları ile yardım alanına koştular | Kocaelide Bugün

Gelinlik ve damatlıkları ile yardım alanına koştular

Çiftler önce Elazığ için yardıma koştular sonra nikah kıydılar   İzmit Belediyesi’nin Elazığ için başlattığı yardım kampanyasının merkezi Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde aynı gün nikah töreni olan çiftlerin de..

Gelinlik ve damatlıkları ile yardım alanına koştular

Çiftler önce Elazığ için yardıma koştular sonra nikah kıydılar

 

İzmit Belediyesi’nin Elazığ için başlattığı yardım kampanyasının merkezi Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde aynı gün nikah töreni olan çiftlerin de katkı vermesi herkesi duygulandırdı

 İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in çağrısı ile kentimizde başlatılan Elazığ’daki depremzedelere yardım kampanyası duygusal görüntülere sahne oldu. Kocaeli’nin dört bir yanından gelen vatandaşlar tarafından yardım yağmuruna tutulan Dolphin Yunus Emre KültürMerkezi’nde aynı gün nikah merasimini gerçekleştiren çiftlerin duyarlılığı herkesi duygulandırdı. Gelinlik ve damatlıkları ile nikah merasimi için gelen çiftler imzaları atmadan önce soluğu yardımların toplandığı alanda aldı.

 BAŞKAN HÜRRİYET TESLİM ALDI

 Nikah merasimlerine, Elazığ’daki depremzedeler için getirdikleri çeşitli erzak ve acil ihtiyaç eşyaları ile katılan çiftler paketlerini Başkan Hürriyet’e teslim etti. Zerrin Ateş ve Mehmet Mert Ünal,Derya Baykal ve Ebubekir Eryiğit, Gizem Şafak ve Bilal Fidan, Elvan Topal ve Recep Kuzu adlı çiftler nikah merasimleri öncesinde gelinlik ve damatlıkları ile yardım toplanma alanına gelerek yanlarında getirdikleri erzak ile eşyaları Elazığ’a ulaştırılmak üzere teslim etti.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL