Genç Girişimciler çalışmaları ile göz dolduruyor

KTO’da Genç Girişimciler Çok Aktif Körfez Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri çalışmaları ile göz dolduruyor. 2020 Ocak Ayı’nda yaptıkları toplantıda yol haritalarını belirleyen genç girişimciler çalışmalarına başladılar. Körfez Ticaret..

Genç Girişimciler çalışmaları ile göz dolduruyor

KTO’da Genç Girişimciler Çok Aktif

Körfez Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri çalışmaları ile göz dolduruyor. 2020 Ocak Ayı’nda yaptıkları toplantıda yol haritalarını belirleyen genç girişimciler çalışmalarına başladılar.

Körfez Ticaret Odası Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri çalışmaları ile göz dolduruyor. 2020 Ocak Ayı’nda yaptıkları toplantıda yol haritalarını belirleyen genç girişimciler icra kurulu üyeleri Bilal Tomba, Nihat Can Kırcı, Yunus Coşkun ve Erdoğan Songur belirledikleri yol haritası kapsamında çalışmalarına hızlı başladılar.

27 ŞUBAT’TA KAYNAŞMA KAHVALTISI VE EĞİTİM PROGRAMI

27 Şubat’ta Körfez Ticaret Odası’nda yapılacak olan program kapsamında Körfez ilçesindeki genç girişimciler ile kahvaltı, 2’şer dakikalık firma tanıtımı, kartvizit alışverişi ve ardından finans eğitimi ile devam edecek. Program ile ilgili konuşan Körfez Ticaret Odası Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleri’’ Körfez ilçesinde ki genç girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacı ve girişimcilik kültürünün gençler arasında gelişmesine katkı sunmak temel amacımızı oluşturuyor. Gerçekleştireceğimiz programda genç girişimci arkadaşlarımız ile bir araya gelecek olmanın heyecanını yaşıyoruz’’ dediler. Kahvaltı programı 27 Şubat saat 10.00’da Körfez Ticaret Odası’nda yapılacak.

HEM ZİYARET HEM DAVET

Körfez Ticaret Odası Genç Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri gerçekleştirecekleri program öncesinde ilçedeki genç girişimcileri ziyaret ederek hem sorun  ve taleplerini dinlediler hem de program davetini gerçekleştirdiler

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL